Fremtidsfullmakt for ektefeller

Fremtidsfullmakt for ektefeller sikrer at felles eie blir kontrollert for begges beste interesse. Det er ikke hele livet ut at en er velsignet med evnen til å vite akkurat hva som er best for en.

Demens, sinnslidelser, og andre tilstander kan føre til valg som ikke er i ens beste interesse. Dersom en har en ektefelle, vil mest sannsynlig disse valgene da også gå utover denne parten.

Nettopp derfor er en fremtidsfullmakt for ektefeller så lurt å lage. Denne sikrer nemlig at en part kan få kontroll i en situasjon der den andre parten til eksempel får demens.

I denne artikkelen ser vi nærmere på fremtidsfullmakt for ektefeller!

Hvorfor fremtidsfullmakt?

En fremtidsfullmakt sikrer som nevnt at den andre parten i et ekteskap for eksempel kan opprettholde kontrollen, selv når den ene parten får demens.

Allikevel er det en enda viktigere grunn til å lage denne fullmakten: Prosessen med å få oppnevnt verge kan ta veldig lang tid.

Personen som ender opp med demens, er nemlig sjelden interessert i å ha en verge. Og selv om de ikke vet sitt eget beste, er det enklere sagt enn gjort å overbevise Fylkesmannen og til og med legen om dette.

Ved å lage en fremtidsfullmakt her og nå, sikrer du det beste for deg selv og din familie. Da trenger en ikke behandle scenarioet først når det inntreffer, noe som er en stor fordel.

Fremtidsfullmakt pris

Fremtidsfullmakt koster rundt 3,000 kr hos en advokat. Det mener Din Tekstforfatter er altfor mye. Vi leverer samme kvalitet til under halvparten av prisen. Men hvordan er det egentlig mulig?

Vel, for det første trenger du ikke være jurist for å skrive fremtidsfullmakt. Faktisk kan du gjøre dette helt selv. Bruk en av våre fremtidsfullmakt maler i dag, og prøv deg frem!

For det andre, har vi ikke dyre og fancy kontorer midt i Oslo sentrum. For å dekke sine mange kostnader, trenger advokatbyråer å sette prisene sine høyt.

Din Tekstforfatter holder det enkelt og greit. Vi kjenner til alle reglene rundt fremtidsfullmakt, men du skal ikke betale for alt det rundt det. Hos oss vil prisene alltid være de laveste i Norge!

Oppbevaring er helt gratis!

Dersom du har et testament, kan du oppbevare dette i Tingretten for et lite årlig beløp. Dessverre er det ingen slike løsninger for fremtidsfullmakt foreløpig. Det vil si – vi hjelper deg helt gratis!

Kjøper du fremtidsfullmakt av oss, så oppbevarer vi ditt dokument helt til det trer i kraft, eller til du ber oss om sletting. Vi har strenge rutiner på oppbevaringen av din informasjon.

Få hjelp nå!

Trenger du hjelp til å skrive fremtidsfullmakt for ektefeller? Mange av våre maler er fine veiledninger, men det kan allikevel være en tøff oppgave å skrive fullmaktene selv.

Vi hjelper deg for en rimelig pris, slik at du får alt skreddersydd. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale om hvordan vi kan hjelpe deg!