Eksempel på fremtidsfullmakt

Søker du etter eksempel på fremtidsfullmakt? Dette dokumentet kan vise seg å være ett av de viktigste i ditt liv. Det sikrer nemlig at dine interesser vil ivaretas hele livet ut!

Et eksempel på fremtidsfullmakt kan gi deg innsikt i hvordan disse faktisk ser ut. Visste du at disse ofte bare er på 1-2 sider, og at det er lov å skrive disse helt selv i Norge?

Nedenfor kan du se flere eksempler på fremtidsfullmakter:

Erfaring med fremtidsfullmakt

Din Tekstforfatter har god erfaring med fremtidsfullmakt. Vi vet hvordan du best kan forme disse etter dine behov. Selv om det finnes gode eksempler der ute, er ikke disse alltid passende.

Det er nemlig slik at behov og ønsker for fullmakter varierer fra situasjon til situasjon. Enten du skriver fullmakt for demens, sinnslidelser, andre tilstander, eller alt på en gang, endrer kravene seg.

Det er derfor viktig å velge en aktør med erfaring med fremtidsfullmakt. Selvfølgelig har advokater dette, men hvem ønsker å betale over 3,000 kr for en enkel fremtidsfullmakt?

Fremtidsfullmakt pris

Prisen på fremtidsfullmakt hos Din Tekstforfatter er under halvparten av hva advokatbyråer tar. Vi er stolte av denne rimelige og overkommelige prisen vi kan tilby deg!

Uten fancy kontorer og jurister som nok helst bør holde seg til komplekse, juridiske spørsmål, klarer vi å levere rimelig, uten kompromiss. Vi kjenner til alle reglene i boka for hvordan fullmakten skal lages.

Inkludert i vår pris er gratis redigering, samtale rundt fullmakten, og ikke minst gratis oppbevaring. Vi oppbevarer din fremtidsfullmakt gratis, helt til den trer i kraft. Du får selvfølgelig også dine kopier tilsendt.

Trenger du fullmakten?

Er du 18 år og akkurat har flyttet hjemmefra, så er nok ikke en fremtidsfullmakt førsteprioritet. Når du faktisk bør lage denne, er derimot et veldig legitimt spørsmål.

Det finnes ingen fasit her, men så snart du begynner å bli eldre, kan det være lurt å gjøre klar fullmakten. Tross alt gir du ikke fra deg noen kontroll før du ikke klarer å ta vare på deg selv uansett.

Vi anbefaler alle over 60 år å lage fremtidsfullmakt, for å sikre egne interesser, samt interessene til ektefelle, barn, og andre nær deg. Dette er en viktig investering, selv om du kanskje ikke trenger den i morgen.

Vi hjelper deg i dag!

Din Tekstforfatter gir deg både fremtidsfullmakt mal som du kan fylle ut selv, og skreddersydde fremtidsfullmakter som sikrer deg 100 %. Vi anbefaler helt klart sistnevnte!

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg!